top of page
Keresés
  • SzerzÅ‘ képeStylus Photography

Szalagavatóra készültök?



A szalagavató a végzős diák egyik legfontosabb eseménye. Minden szülő, de talán a diákok álma is, hogy meg legyenek örökítve csodaszép ruhájukban (igen, a fiúk is), és évek múltán is maradandó emlék legyen. De lehet akár egy szép képsorozat a ballagó diákról, kedvenc (vagy álmai) ruhájában, kedvenc helyén, utolsó diákévéből, mielőtt kirepül a családi fészekből.



Az utóbbi években csökkent a fényképek értéke. Ez visszavezethető arra, többek között, hogy ma már minden okostelefon fel van szerelve kamerával, hozzáférhetőbbé váltak a tükörreflexes vagy tükörnélküli fényképezők, majdnem minden család rendelkezik az emlékek megörökítésére kiválóan alkalmas fényképezővel. Képeink száma drasztikusan megemelkedett, telefonjainkon, merevlemezeinken több ezer kép vár arra, hogy valaki megtekintse őket. Persze ennyi képet soha senki nem fog végignézni. Nem lesz idő rá, hogy visszagörgessünk sokszáz képet, hogy a pár hónappal ezelőtti képeinket megnézzük.

Ironikus, hogy a legtöbbet fényképezett generációról nem fog megnézni senki egy képet sem.


Digitális képeink függenek az áramtól. Ha felhőben tároljuk őket, akkor az internetszolgáltatástól, ha merevlemezen, akkor annak épségétől. Ha megsérült a merevlemez, akkor ez akár értékes képeink elvesztését is eredményezheti.

Én hiszek abban, hogy a kézzel fogható fénykép a család kedvence lesz. Művészi minőségű papírral dolgozok az ország legjobb nyomdájával, olyan képeket adunk át, melyek akár évtizedekig megőrzik színüket, fakulás és a papír besárgulása nélkül.


 

Rendelhető méretek:

A4 (paszpartuzva, selymes felületű papíron) + ajándék 10 kép 10x15 méretben nyomtatva és azok digitális változata

14 000,-

 

50x70 cm (keret nélkül, azonnal falra akasztható, selymes felületű papíron ) + ajándék 20 oldalas fotókönyv

+10 kép 10x15 méretben nyomtatva és azok digitális változata

47 000,-

 

70x100 cm (keret nélkül, azonnal falra akasztható, műtárgy minőségű fényes papíron ) + ajándék 20 oldalas fotókönyv (20x20cm)

+ A4 méretű kép (paszpartuzva, selymes felületű papíron)

+ 20 kép 10x15 méretben előhívva

+ összes kép digitális változata

79 000,-

Részletekért, egyéni igényekért keressetek!

06-70-3696077

szmatefy@gmail.com

8 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page