top of page
Keresés
  • Szerző képeStylus Photography

A nyomtatott képeknek vége...vagy mégsem?

Tavaly Karácsony előtt keresett meg Hajni azzal a kéréssel, hogy szeretné párját meglepni egy fotósorozattal. Az elképzelés egy képsorozat volt, ami megmarad a klasszikus glamour és boudoir határain belül, de mégis legyen benne érzékiség és pikantéria.

Hajninak azt javasoltam, "lopjon" el pár dolgot párjától, így azokat a képekre csempészve igazán személyessé tudjuk tenni a képeket. Így került a képekre Hajni párjának az inge, kocsikulcsa és kedvence órája, illetve itala is, valamint sok apróság.

Megszállottja vagyok a kézzel fogható képeknek, mert minden kép akkor adja ki magát igazán, ha megfelelő minőségben és méretben kinyomtatjuk. Hajnit sem kellett győzködni arról, hogy az elkészült képanyag megérdemli, hogy egy fotókönyv készüljön belőle.

A fotózás napján mindannyian izgatottan készültünk, habár tudtam, hogy ilyen modellel hibázni nem lehet. És valóban, az elkészült fotókönyv magáért beszél. A képek, a beillesztett versrészletek, a tördelés, a szerkesztés egy egyedi, teljes mértékben személyre szóló kiadvánnyá varázsolták a fotókönyvet!

Vajon vége a nyomtatott képeknek? Szó sincs róla. Egyre inkább ébrednek rá az igényes emberek, hogy egy szépen kidolgozott fotókönyv, vagy egy falra kitehető nagyméretű kép sokkal nagyobb jelentőséggel bír, mint a csak digitális kép.

Hisz emberek vagyunk, ezért ragaszkodunk a kézzelfogható dolgokhoz.



20 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page